Overslaan en naar de inhoud gaan

Elf aanhoudingen in hennepkwekerij Stevensweert

Geplaatst opmaandag 8 oktober 2018 - 14:57

In een hennepkwekerij in Stevensweert heeft de politie 11 mensen aangehouden.

Agenten vielen de plantage aan de Singelstraat zondagmiddag binnen, juist op het moment dat de oogst werd binnengehaald en de hennepknippers de toppen aan het knippen waren. De kwekerij was bij de politie in beeld gekomen in een groter onderzoek.

Ladderwagen
Twee van de verdachten probeerden nog te ontkomen via het raam en het dak. Met behulp van een ladderwagen van de brandweer werden ze alsnog aangehouden. Bij deze vluchtpoging liepen de twee snijwonden op aan hun handen, waarvoor ze na hun aanhouding zijn behandeld.

Lees ook: Politieactie Stevensweert: verdachten vluchten dak op

Arrestanten
De bewoner van het huis is een van de mensen die is aangehouden. Verder zijn er vijf mannen en vrouwen zonder vaste woon- of verblijfplaats. De overige verdachten komen uit Heerhugowaard, Landgraaf, Eindhoven en Kerkrade. Alle verdachten worden nog gehoord, de hennepkwekerij met planten en henneptoppen wordt vernietigd.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen