Overslaan en naar de inhoud gaan

EK-zilver voor Veerle van Hof

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 15:46

Amazone Veerle van Hof uit Kerkrade heeft met het Nederlands jeugdteam zilver gepakt op het EK dressuur in Hongarije.

De 14-jarige amazone kwam met haar team net te kort om Duitsland te verslaan.

Nipt
"We hadden vooraf niet zien aankomen dat we zó dicht bij de Duitsers konden komen", vertelt bondscoach Imke Schellekens-Bartels. De Duitsers wonnen met een score van 245.468, Nederland reed naar een totaal van 245.201 punten. Frankrijk pakte het brons.

Concentratie
In de totaalstand eindigde Van Hof met haar paard Don Diablo als tiende. Volgens bondscoach Imke Schellekens-Bartels had er meer ingezeten. "Het was jammer dat Veerle net voor de proef haar concentratie kwijtraakte. In potentie heeft ze heel veel in huis en haar paard toont veel kwaliteit. In deze proef kon ze dat net niet laten zien."

Individueel
Donderdag gaat het EK verder met de individuele titelstrijd. Het Europees kampioenschap in Pilisjászfalu, in de omgeving van Boedapest, is deze week het strijdveld voor de jeugd en de junioren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen