Overslaan en naar de inhoud gaan

EK-zilver voor Veerle van Hof

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 15:46

Amazone Veerle van Hof uit Kerkrade heeft met het Nederlands jeugdteam zilver gepakt op het EK dressuur in Hongarije.

De 14-jarige amazone kwam met haar team net te kort om Duitsland te verslaan.

Nipt
"We hadden vooraf niet zien aankomen dat we zó dicht bij de Duitsers konden komen", vertelt bondscoach Imke Schellekens-Bartels. De Duitsers wonnen met een score van 245.468, Nederland reed naar een totaal van 245.201 punten. Frankrijk pakte het brons.

Concentratie
In de totaalstand eindigde Van Hof met haar paard Don Diablo als tiende. Volgens bondscoach Imke Schellekens-Bartels had er meer ingezeten. "Het was jammer dat Veerle net voor de proef haar concentratie kwijtraakte. In potentie heeft ze heel veel in huis en haar paard toont veel kwaliteit. In deze proef kon ze dat net niet laten zien."

Individueel
Donderdag gaat het EK verder met de individuele titelstrijd. Het Europees kampioenschap in Pilisjászfalu, in de omgeving van Boedapest, is deze week het strijdveld voor de jeugd en de junioren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen