Oranjefan teleurgesteld

EK voetbal uitgesteld tot volgend jaar

Het Europese kampioenschap voetbal gaat dit jaar niet door. Dat is dinsdag tijdens de bijeenkomst van de Europese voetbalbond UEFA beslist.

ANP
Limburgse componist helpt Martin Garrix met EK-lied

De 52-jarige componist Franck van der Heijden uit Weert levert een muzikale bijdrage aan het officiële EK-lied van top-dj Martin Garrix.

Geen EK voor Jeffrey Boon en Nederlands dovenelftal

Het Nederlands dovenelftal heeft zich niet weten te plaatsen voor het EK voetbal, dat in 2019 in het Griekse Heraklion wordt gehouden.

Dove Jeffrey Boon gelooft in kwalificatie voor EK voetbal

Jeffrey Boon gelooft dat het Nederlands dovenelftal zich kwalificeert voor de Europese voetbalkampioenschappen, die volgend jaar in Griekenland worden gehouden.

Lieke Martens schiet Oranje naar zege tegen België

Lieke Martens heeft de Oranjeleeuwinnen maandagavond aan de zege geholpen tegen België.

Lieke Martens tijdig hersteld voor slotduel tegen België

De Nederlandse voetbalsters treden maandag in Tilburg met Lieke Martens in de basisploeg aan tegen België.

Extra aandacht voor veiligheid Schotse vrouwenvoetbalploeg

De Schotse vrouwenvoetbalploeg, die op dit moment in Baarlo verblijft, is geschrokken van het nieuws dat IS haar aanhangers heeft opgeroepen om toe te slaan rondom het duel van de Schotten tegen Engeland.

Zaza of Pellè? Maurice Graef legt uit hoe het wel moet

Penalty's nemen. Het blijft een vak apart. De Italianen Zaza en Pelle lieten tijdens de kwartfinale van het EK-voetbal tussen Duitsland en Italië nog maar eens zien hoe het niet moet.

Mini-EK voor bajesklanten en oud-profs in Sittard

Nederland doet niet mee aan het EK voetbal in Frankrijk, maar is wel gastland voor het mini-EK voor gedetineerden en oud-profs.

Venlose Oranje-engel vleugellam

Niet alleen de beste spelers van Nederland ontbreken op het EK, ook de graag geziene oranje-engel Daina Zagata uit Venlo is deze zomer niet te bewonderen in Frankrijk.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts