BEVO handbal (28 sep 2019)

Zeven Limburgers in voorlopige selectie EK handbal

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft zeven Limburgers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het EK handbal voor mannen.

Nederlands handbalteam gaat naar EK in 2020

De Nederlandse herenhandbalploeg schrijft geschiedenis en gaat naar het EK in 2020. Het is voor het eerst in de historie van het herenhandbal dat het Nederlands team zich kwalificeert voor dit toernooi.

Brons voor Nederlandse handbalvrouwen op EK in Parijs

De Nederlandse handbalvrouwen hebben op het EK in Parijs brons gewonnen.

Luc Steins mist handbalinterlands

Luc Steins en Patrick Miedema ontbreken in de selectie van het Nederlandse mannenhandbalteam voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Letland.

Oranje handbalsters op EK weer tegen Hongarije

De Oranje handbalsters spelen in de groepsfase op het EK in Frankrijk opnieuw tegen Hongarije. Nederland moest het in de kwalificatie ook al tegen dat land opnemen.

Nipt verlies handbalmannen in EK-kwalificatieduel

De Nederlandse handballers hebben in Den Bosch hun tweede kwalificatieduel voor het EK van 2018 nipt verloren. Tegen Hongarije werd het 28-27.

Jong Oranje ondanks zege niet door op EK handbal

De handballers van Jong Oranje hebben de hun laatste poulewedstrijd op het EK in Denemarken met 33-30 gewonnen van Macedonië.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts