Luc Steins handbal

Vijf Limburgers geselecteerd voor EK-debuut handbalheren

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft vijf Limburgers opgenomen in zijn definitieve selectie voor het EK handbal.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Zeven Limburgers in voorlopige selectie EK handbal

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft zeven Limburgers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het EK handbal voor mannen.

Nederlands handbalteam gaat naar EK in 2020

De Nederlandse herenhandbalploeg schrijft geschiedenis en gaat naar het EK in 2020. Het is voor het eerst in de historie van het herenhandbal dat het Nederlands team zich kwalificeert voor dit toernooi.

Brons voor Nederlandse handbalvrouwen op EK in Parijs

De Nederlandse handbalvrouwen hebben op het EK in Parijs brons gewonnen.

Luc Steins mist handbalinterlands

Luc Steins en Patrick Miedema ontbreken in de selectie van het Nederlandse mannenhandbalteam voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Letland.

Oranje handbalsters op EK weer tegen Hongarije

De Oranje handbalsters spelen in de groepsfase op het EK in Frankrijk opnieuw tegen Hongarije. Nederland moest het in de kwalificatie ook al tegen dat land opnemen.

Nipt verlies handbalmannen in EK-kwalificatieduel

De Nederlandse handballers hebben in Den Bosch hun tweede kwalificatieduel voor het EK van 2018 nipt verloren. Tegen Hongarije werd het 28-27.

Jong Oranje ondanks zege niet door op EK handbal

De handballers van Jong Oranje hebben de hun laatste poulewedstrijd op het EK in Denemarken met 33-30 gewonnen van Macedonië.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV