Overslaan en naar de inhoud gaan

Eis: werkstraf voor mishandeling

Geplaatst opdinsdag 16 september 2014 - 6:42

De 23-jarige Khalid S. uit Stein heeft maandag een werkstraf van honderd uur tegen zich horen eisen. S. wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van agenten.

Daarnaast eiste de officier van justitie dat Khalid S. twee agenten een schadevergoeding van 300 euro betaalt.

Door het lint
De 23-jarige Steindenaar ging op 9 februari van dit jaar compleet door het lint toen agenten hem wilden aanhouden. S. ging naar zijn vriendin om een sleutel op te halen. "Maar die wilde mijn schoonfamilie niet geven. Ze omsingelde mijn auto, maar ik wist weg te komen. Toen ben ik naar de parkeerplaats bij het complex van voetbalclub De Ster gereden en heb ik mijn vriendin gebeld. En opeens kwam de politie.”

Uit de verklaringen van de twee politiefunctionarissen blijkt dat ze nog nooit zoveel agressie hadden meegemaakt bij een aanhouding. S. sloeg en trapte erop los voordat de agenten hem in de boeien konden slaan. Het was bovendien niet de eerste keer dat hij over de schreef ging bij een aanhouding.

De uitspraak volgt op 29 september.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Man dreigde doodsbange ex-vriendin in brand te steken'
Celstraf voor man die dreigde ex in brand te steken
Man die dreigde ex in brand te steken op vrije voeten
Twee jaar celstraf voor verkrachting in Maastricht
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen