Overslaan en naar de inhoud gaan

Eis: taakstraf tegen man voor ontucht met 15-jarige

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2015 - 15:35

Tegen een man van 50 uit Baarlo is een taakstraf geëist voor ontucht met een jongen van 15.

De 50-jarige Christiaan H. is verder aangeklaagd voor het bezit van harddrugs.

Voor de rechtbank in Maastricht werd 180 uur werkstraf geëist, plus 20 maanden voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van twee jaar.

Bospad
De Baarlonaar werd in oktober 2013 op heterdaad betrapt toen hij op een bospad langs het kanaal in Heel seks wilde hebben met een 15-jarige jongen achterin zijn auto.

Agenten zagen tijdens hun patrouille de bewegende auto op het pad geparkeerd staan en namen een kijkje. De man kwam op dat moment de auto uit. De jongen, die zelf via een chatwebsite het contact had gelegd, zat achterin.

Pillen
De man bekende meteen xtc-pillen op zak te hebben die hij samen met de jongen slikte. Bij hun eerste ontmoeting in september 2013 was er daadwerkelijk sprake van ontuchtige handelingen, de tweede keer in oktober werden ze voortijdig door de politie betrapt.

Vanwege de openhartige bekentenis van de man en zijn schone strafblad, eiste officier van justitie Leonard Geuns een milde straf. Ook liet hij meewegen dat de jongen eerder seks had met volwassenen.

Hulp
Voor de jongen wordt hulp gezocht. De uitspraak is op 27 maart.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Taakstraf voor man uit Baarlo na ontucht met 15-jarige
'Kinderporno-verdachte (58) streng blijven controleren'
Eis 2,5 jaar tegen man uit Neer voor aandeel drugslab
Van misbruik verdachte handbaltrainer op vrije voeten
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen