Overslaan en naar de inhoud gaan

Eis: gevangenisstraf voor ontuchtpleger uit Obbicht

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2015 - 17:07

De 43-jarige Lucas S. uit Obbicht heeft een gevangenisstraf van vier maanden, waarvan twee voorwaardelijk, tegen zich horen eisen. S. wordt verdacht van ontucht met 12-jarige jongen uit Urmond.

Naast de gevangenisstraf eiste de officier van justitie in de rechtbank van Maastricht nog dat de Obbichtenaar een ambulante behandeling krijgt.

Café
De 43-jarige Lucas S. heeft in de periode van 1 mei 2013 tot en met 8 september 2014 ontucht gepleegd met een 12-jarige jongen uit Urmond. Dit deed hij in het café van de grootouders van het jonge slachtoffer. S. verklaarde dinsdag dat hij de jongen zeker tussen de 20 en 25 keer onzedelijk betast zou hebben.

S. kwam al de nodige jaren in de Urmondse kroeg en werd beschouwd als huisvriend van de familie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ontuchtpleger uit Obbicht krijgt taakstraf
Ontuchtslachtoffer (12): 'lage straf is belachelijk'
Brunssumse incestzaak kent nieuwe ‘feiten’
Zes jaar cel geëist voor steekpartij in Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen