Overslaan en naar de inhoud gaan

Eis: acht jaar voor neerschieten Hells Angel in Heerlen

Geplaatst opwoensdag 25 februari 2015 - 11:13

Het Openbaar Ministerie heeft acht jaar cel geëist tegen Mohamed el G. voor het neerschieten van een lid van de Hells Angels in Heerlen.

Dat schrijft de Telegraaf. De schietpartij vond in januari vorig jaar plaats.

Portier
Het slachtoffer was werkzaam als portier bij een coffeeshop in Heerlen.

Poging tot moord
El G. heeft bekend de twee schoten op het lid van de motorclub te hebben gelost. Het slachtoffer uit Lanaken werd twee keer in zijn been geraakt. De verdachte uit Heerlen, die al geruime tijd vastzit, is poging tot moord ten laste gelegd.

De verdachte riep tijdens het schietincident in coffeeshop Brothers: "Jullie Hells Angels, ik maak jullie allemaal kapot".

Mishandeld en bedreigd
De man uit Heerlen zou enkele weken daarvoor in dezelfde coffeeshop door drie leden van de Angels, die gekleed waren in hesjes van de bekende motorbende, ernstig mishandeld en met de dood zijn bedreigd.

Geen technisch bewijs
Arthur Vonken, de advocaat van Mohamed el G., geeft aan dat "het technisch bewijs in deze zaak absoluut niet aanwezig is". De uitspraak is over twee weken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Extra onderzoek nodig in moordzaak Pascal Brouwers'
'Inschrijving gemeente niet noodzakelijk in coffeeshop'
Satudarah-president uit Maastricht hoort vier jaar eisen
OM wil ook verbod motorclub Hells Angels
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen