Overslaan en naar de inhoud gaan

Eis: 42 maanden cel na klap met glas in Beek

Geplaatst opwoensdag 11 februari 2015 - 6:29

Fomba T. moet 42 maanden de cel in, zo vindt justitie. De in België woonachtige 33-jarige man wordt verweten dat hij op 2 september 2013 een andere man in het gezicht sloeg met een glas.

Bij de aanslag raakte het 25-jarig slachtoffer zwaargewond. Het incident, dat door het Openbaar Ministerie wordt gezien als poging tot doodslag, vond plaats in discotheek Mondial in Beek.

Inhoud
T. beweert dat hij alleen de inhoud van zijn glas in het gezicht van de man wilde gooien. Het glas sneed bij het slachtoffer van bij zijn oog tot aan zijn hals.

Achtervolgen
Justitie gaat er daarom vanuit dat T. zijn slachtoffer wel met opzet in het gezicht sloeg met het glas. T. was boos op zijn slachtoffer, omdat deze hem al een tijdje door de discotheek volgde.
De uitspraak is over twee weken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man uit Beek (63) verdacht van bezit kinderporno
Discotheek Mondial Beek
Verdachte in zaak schietpartij Mondial gaat vrijuit
'Geert G. vermoordde Marokkanen Venray'
Jaar cel voor grootschalige oplichting in Maastricht
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen