Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eis: 10 jaar cel en tbs voor verkrachten zes meisjes

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 20:41

De officier van justitie heeft woensdag tien jaar cel en tbs geëist tegen de 21-jarige Omar B. Hij wordt verdacht van het verkrachten van zes meisjes.

B. zou de meisjes tussen januari en september 2016 in hotelkamers in Rotterdam, Schiedam en Venlo hebben verkracht. Enkele van hen waren minderjarig. Dat meldt het AD.

Opnames
De 21-jarige man zou in een hotel in Venlo een vrouw hebben verkracht en mishandeld. Bij een vrouw in Schiedam en Rotterdam zou hij dit zelfs meerdere malen hebben gedaan. Volgens mede-verdachten zou hij, terwijl hij de vrouwen onzedelijk betastte, opnames hebben gemaakt en gedreigd hebben deze aan familie en vrienden van de slachtoffers door te sturen. Zelf ontkent B. alles.

Levens verwoest
De krant laat weten dat verschillende slachtoffers woensdag in de rechtszaal aanwezig waren. Ze lazen al huilend hun verklaringen voor en vertelden dat B. hun levens verwoest heeft. Eén van hen wilde na de verkrachting zelfs een einde aan haar leven maken en nam een overdosis, maar overleefde het.

De 21-jarige B. is vorig jaar door het Pieter Baan Centrum onderzocht. Omdat hij niet goed meewerkte, kan de zorginstelling geen uitspraak doen of de verdachte verminderd toerekeningsvatbaar was.

De uitspraak volgt over twee weken.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen