Acht jaar cel geëist voor seksueel misbruik dochter

Justitie eist acht jaar gevangenisstraf tegen een 51-jarige man uit Wellerlooi. Hij zou zijn dochter seksueel hebben misbruikt.

OM eist 18 jaar voor moord op Maastrichtse in Gooise villa

Voor de moord op een 22-jarige vrouw uit Maastricht in een villa in Hilversum is tegen een 23-jarige man uit Rotterdam 18 jaar cel geëist.

'Afvalverwerker moet bijna 270.000 euro terugbetalen'

Twee bestuurders van het inmiddels failliete afvalwerkingsbedrijf Milieu Service Zuid (MSZ) moeten een bedrag van 269.946 euro terugbetalen aan de Staat, als het aan de officier van justitie ligt.

OM eist zes jaar cel na schietpartij in Roermond

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de rechtbank in Roermond een celstraf van zes jaar geëist tegen Youssef B. (27) uit Roermond wegens een poging tot doodslag.

Man betrapt bij misbruik stiefdochter, OM eist celstraf

Officier van justitie Sylvia Kuipers heeft voor de rechtbank in Maastricht dertig maanden gevangenisstraf, waarvan de helft voorwaardelijk, geëist tegen de 51-jarige Bert van N. uit Blitterswijck.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV