Overslaan en naar de inhoud gaan

Einzelgängeroptocht 2020 eindigt op Vrijthof

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 21:46

De Einzelgängeroptocht komt in 2020 terug naar Zuid-Limburg. De jubilerende KV de Molmuus uit Klimmen (6x11 jaar) heeft de organisatie van het halfvastenevenement binnengesleept.

Daarmee komt het eindpunt van de stoet op het Vrijthof bij de kerk te liggen, tot groot genoegen van de tweekoppige Einzelgängerredactie. Vastelaovesredacteur Tom Doesborg: "We wilden dat de optocht zou finishen op een plek met internationale allure. Met het Klimmense Vrijthof is dat meer dan gelukt."

In Klimmen gaan de vlaggen vast uit. "De Einzelgängeroptocht is de perfecte afsluiting van ons jubileumjaar", zegt Molmuus-voorzitter Huub Verhoeven. De Einzelgängeroptocht is dit jaar op 31 maart in het Noord-Limburgse Geijsteren. De editie van 2020 vindt plaats op 22 maart.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen