Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eindsprint ingezet op slotdag L1 Samen voor de Voedselbank

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 9:14

Met veel passie en inspanning zijn al veel voedselpakketten ingezameld voor de actie L1 Samen voor de Voedselbank, maar er kunnen er zeker nog een aantal bij.

Donderdag is de laatste dag van de actie, maar wat wordt de eindstand?

Doneren
De actieweek nadert zijn absolute climax. Zo kwam
seniorenvereniging de Tortelduufkes donderdagmorgen naar de L1 studio met een mooie donatie van maar liefst 12.877 producten. Ben je niet in de gelegenheid om naar één van de inzamelpunten in de provincie te komen, kun je ook online doneren. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg: Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert.

Tot donderdag 19:00 uur kan er gedoneerd worden. Daarna wordt de uitslag van de actie bekendgemaakt in de grote slotshow op L1 TV.

Kijk hier voor meer informatie over de actie L1 Samen voor de Voedselbank.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen