Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindhovense miljoenste bezoeker Rieu-concerten

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 8:45

Anne van Kimmenade uit Eindhoven was vrijdagavond de miljoenste bezoeker die de Vrijthof-concerten van André Rieu bezocht.

Dat maakte Andre Rieu Productions dit weekend bekend.

VIP-arrangement
De Brabantse kreeg uit handen van Pierre Rieu bij binnenkomst bloemen en een VIP-arrangement voor de concerten van volgend jaar uitgereikt.

Honderdste concert
De miljoenste bezoeker is overigens niet de enige mijlpaal die Rieu dit jaar bereikt. Zondag staat de violist voor de honderdste keer op het Vrijthof.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen