Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindeloos vastelaovesmuziek: Top 1111 weer van start

Geplaatst opdonderdag 16 februari 2017 - 19:57

Aanstaande zaterdag gaat het weer van start: de Top 1111 op L1 Radio.

Op de lijst met vastelaovendliedjes staan natuurlijk veel grote hits, zoals LVK-winnaars, Koelkrakers en toppers van bekende Limburgse artiesten.

Eigen dorp
Maar in de lijst prijken ook honderden liedjes die alleen in eigen dorp bekend zijn. Het zijn juist deze nummers die de top 1111 zo leuk en bijzonder maken. Zoals het Venrayse liedje uit 1989 Olliede gillie d'n olieën ok?

De zangeressen van het nummer zijn Pip en Karin Verhofdstadt. Zij zongen dit liedje voor het eerst op de buhne bij de Piëlhaas in Venray. Hun inmiddels overleden vader Frans Verhofstadt schreef het nummer samen met Wim Smits.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Prins Ali uit Syrië opent Top 1111 in Maastricht
Top 1111 én strijd om polsbandjes boètezitting losgebarsten
De Top 1111 is weer losgebarsten
Limburg staat wel open voor vastelaovend op erfgoedlijst
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen