Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindelijk: we krijgen toch nog een beetje zomer

Geplaatst opdonderdag 5 augustus 2021 - 15:20

We hebben er lang op moeten wachten, maar volgende week wordt het eindelijk zomer.

Volgens Meteo Limburg krijgen we vanaf volgende week dinsdag stabiel en droog zomerweer.

28 graden
Dat heeft te maken met een krachtig hogedrukgebied dat dichterbij ons land komt. "Dinsdag is nog een bui mogelijk. Geleidelijk wordt het zonniger en warmer", meldt Meteo Limburg. Waarschijnlijk wordt donderdag de warmste dag van de week met mogelijk maxima van circa 28 graden.

Geduld
Toch moeten we nog even geduld hebben. De komende dagen gaat het opnieuw regenen. Ook kan het vrijdag stevig waaien. Ook in het weekeinde en maandag is het weer nog wisselvallig.

Lees hier meer over het weer in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen