Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindelijk teken van leven van survival-expert Jo Bonten

Geplaatst opdonderdag 26 oktober 2017 - 16:14

Jo Bonten lijkt binnenkort weer terug te keren in de spotlights. In een filmpje op Youtube kondigt hij zijn terugkeer aan.

Drie jaar lang bleef het stil rond Limburgs beroemdste martial arts- en survivalexpert.

Baexem
Al die tijd verschenen er geen nieuwe filmpjes waarin de Baexemse volksheld ons vertelt hoe om te gaan met terroristische aanslagen, of hoe we met gewiekste gevechtstechnieken een aanvaller kunnen afslaan.
Tot deze maand ineens een nieuw, veelbelovend filmpje verscheen. Niet op het eigen kanaal van Jo Bonten, maar op dat van een multimedia-ontwerper.

See you soon
In het ruim anderhalve minuut lange filmpje zien we de immer sportief uitgedoste Jo door het bos rennen, behendig twijgjes en bomen ontwijkend. Hij lijkt op de vlucht te zijn. "I think I have lost my persecutors", bevestigt onze fitte held ook aan het eind van het filmpje, terwijl hij zich met zijn felroze haarband verschuilt achter een boompje. "Thanks for watching, and see you soon", besluit Bonten de video met zijn kenmerkend hoge stem.

Bij Coen en Sander op Radio538 bevestigde Bonten zijn terugkeer met een nieuwe reeks filmpjes.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen