Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eindelijk regent het weer in Limburg, stuur ons je foto's

Geplaatst opdonderdag 9 augustus 2018 - 10:18

Na een enorme lange periode van droogte, komt de regen donderdagochtend af en toe met bakken uit de hemel.

In de regio Maastricht begon het om 10:00 uur flink te regenen. Daarna trok de regen ook richting de rest van de provincie. Ook zijn er later op de dag onweersbuien voorspeld en is door het KNMI code geel afgekondigd vanwege zware windstoten.

Lees ook: Code geel: waarschuwing voor zware windstoten

Zegen
De regen komt voor velen als een zegen. De droogte laat in de natuur namelijk zijn sporen na en ook boeren ondervinden volop de gevolgen van de lange waterloze periode. De buien van donderdag zullen dat zeker niet oplossen.

Ben jij enthousiast naar buiten gerend om foto's of video's te maken van de regen? Stuur ze ons via WhatsApp: 06-83 54 19 20.

Bekijk hier het uitgebreide weerbericht.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen