Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindelijk: Flikken Maastricht in maart terug op de buis

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 13:08

De fans van Flikken Maastricht hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is bekend wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

Vanaf vrijdag 2 maart is de populaire politieserie weer te zien. Het is alweer het twaalfde seizoen voor de serie met in de hoofdrol rechercheurs Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf).

Via Twitter is er een trailer gedeeld van het nieuwe seizoen. Op de beelden is te zien hoe een vrouw wordt ontvoerd door een verwilderde rechercheur Wolfs.

De serie trekt gemiddeld zo'n 2,3 miljoen kijker per aflevering. Of er ook nog een dertiende seizoen komt, is nog niet bekend. Hoofdrolspeler Victor Reinier liet eerder in een interview weten zeker door te willen gaan met de serie.

Lees ook: Flikken Maastricht zorgt voor verwarring over nieuw seizoen

Fans reageren op social media verheugd op de aankondiging van het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen