Overslaan en naar de inhoud gaan

Eindelijk: Flikken Maastricht in maart terug op de buis

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 13:08

De fans van Flikken Maastricht hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is bekend wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

Vanaf vrijdag 2 maart is de populaire politieserie weer te zien. Het is alweer het twaalfde seizoen voor de serie met in de hoofdrol rechercheurs Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf).

Via Twitter is er een trailer gedeeld van het nieuwe seizoen. Op de beelden is te zien hoe een vrouw wordt ontvoerd door een verwilderde rechercheur Wolfs.

De serie trekt gemiddeld zo'n 2,3 miljoen kijker per aflevering. Of er ook nog een dertiende seizoen komt, is nog niet bekend. Hoofdrolspeler Victor Reinier liet eerder in een interview weten zeker door te willen gaan met de serie.

Lees ook: Flikken Maastricht zorgt voor verwarring over nieuw seizoen

Fans reageren op social media verheugd op de aankondiging van het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen