Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Einde zaak-Korotaev is in zicht'

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 7:50

Eind april komt er eindelijk duidelijkheid over de Zwitsers-Russische Roda-investeerder Aleksei Korotaev.

Dat meldt De Telegraaf en wordt bevestigd door het Platform Roda JC.

Beschuldiging
Volgens de krant doet de rechtbank in Dubai er eind april een definitieve uitspraak in het geschil tussen de Rus en een financieringsmaatschappij, die Korotaev beschuldigt van fraude. Zo'n twee jaar geleden werd Korotaev in Dubai vastgezet, omdat hij een ongedekte cheque van bijna 18 miljoen euro zou hebben uitgeschreven.

Investering
Vlak daarvoor maakte de Zwitsers-Russische zakenman bekend dat hij geld ging steken in Roda JC. Hij nam een deel van de aandelen over van clubeigenaar Frits Schrouff.

Procedures
Korotaev zat ruim een half jaar vast, wat volgde was een reeks juridische procedures. Door bevriezing van tegoeden en een reisverbod was het voor Korotaev onmogelijk om zich bezig te houden met Roda JC. Hij heeft nu zo'n 4 miljoen in de club gestoken en is voor 20 procent eigenaar.

Kerkrade
De Telegraaf meldde eerder dat Korotaev zo snel mogelijk weer aan de slag wil met de Kerkraadse Keuken Kampioen Divisie-club. "Zodra mijn reisverbod is opgeheven zal ik naar Kerkrade gaan om mijn plannen te ontvouwen", citeerde de krant hem.

Lees ook: 'Interview storend, Korotaev altijd welkom'

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen