Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde WK voor handbalster Angela Steenbakkers

Geplaatst opzaterdag 9 december 2017 - 19:12

Voor Angela Steenbakkers zit het WK handbal erop. De handbalster uit Beringe moet bij Oranje plaatsmaken voor opbouwspeelster Pearl van der Wissel.

De 33-jarige Van der Wissel, die voor Odense HC in Denemarken speelt, kwam voor het laatst in 2012 voor Nederland uit.

Vervangsters
De deelnemende landen aan het WK mogen twee speelsters tijdens het toernooi vervangen. Voorwaarde is dat de vervangsters behoren tot 28-koppige voorselectie van het betreffende land.

Tactische overwegingen
De vervanging van Steenbakkers gebeurt volgens bondscoach Helle Thomsen uit tactische overwegingen. "We hebben een allroundspeelster nodig in de opbouwrij. Japan zal met een offensieve dekking spelen. Pearl is goed in één-tegen-één-situaties", luidt de uitleg van bondscoach Thomsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen