Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde voor Valkenburgse club vanwege huurachterstand

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 6:41

Café Karma verdwijnt uit Valkenburg. De rechter heeft bepaald dat de eigenaar van de zaak, die 's nachts in een club wordt omgetoverd, de boel binnen een week moet ontruimen.

Volgens De Limburger heeft het café een huurachterstand van zes maanden, reden voor pandeigenaar Brand Bierbrouwerij om naar de rechter te stappen.

Woning weg
Brand wilde dat het café werd ontruimd. De rechter gaat daar in mee, waardoor de eigenaar van Karma gauw zijn spullen moet pakken. Hij moet ook meteen op zoek naar een nieuwe woning, want hij woont vooralsnog boven zijn zaak. De huurachterstand van 26.000 euro moet de man alsnog betalen.

Geluidsoverlast
Het bestaan van Karma, dat sinds 2006 in het centrum van Valkenburg aanwezig was, eindigt daarmee abrupt. Overigens is het niet voor het eerst dat het café in opspraak raakte; vorig jaar gaf de gemeente Karma een boete vanwege herhaaldelijke geluidsoverlast.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen