Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde van een tijdperk: iconische Pinkpop-trappen verdwenen

Geplaatst opdinsdag 12 april 2022 - 22:10

Even uitrusten op de trappen van het Megaland-terrein zit er deze editie van Pinkpop niet in. De bekende trappen zijn vervangen door een helling.

De trappen zijn vervangen om het terrein rolstoelvriendelijker te maken én voor de veiligheid van de festivalgangers, zo legt Niek Murray van Pinkpop uit.

Iconische trappen
De trappen vormden jarenlang de entree voor de festivalweide. Veel Pinkpopgangers hebben de trappen wel eens gebruikt om even bij te komen of om net even iets beter over de mensenmassa heen te kunnen kijken.

Aanpassingen
Volgens Murray zijn er meer aanpassingen gedaan aan het festivalterrein, maar is de helling de meest in het oog springende. "De directie van Megaland wilde een aantal zaken aanpassen. Uiteraard steunen wij dat als Pinkpop."

Megaland wil meer dan enkel de thuisbasis zijn van het oudste festival van Nederland. Met deze aanpassingen hoopt de directie van het terrein ook andere evenementen binnen te halen.

Pinkpop
De 51ste editie van Pinkpop vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2022 op festivalterrein Megaland in Landgraaf. De headlingers zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen