Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde seizoen voor Roda-aanvaller Célestin Djim

Geplaatst opvrijdag 6 oktober 2017 - 18:35

Er kan een streep door het seizoen van Roda-speler Célestin Djim.

De aanvaller liep donderdag tijdens een oefenduel een zware knieblessure op.

MRI-scan
Direct na het voorval zag het er al niet goed uit. Een mri-scan bracht vrijdag aan het licht dat de voorste kruisband is afgescheurd en dat er een scheurtje zit in de meniscus.

Herstel
Dat betekent een langdurig herstel van de 22-jarige Djim. Hij speelde met Roda tegen het Belgische Sint Truiden. Dat duel ging met 2-0 verloren. Halverwege de tweede helft bleef zijn knie tijdens een actie staan. Roda gaat samen met de aanvaller kijken waar hij het beste geopereerd kan worden.

Selectie
Djim kwam halverwege vorig jaar over van het tweede team van FC Porto. Vorig seizoen werd Djim op voorspraak van Huub Stevens bij de selectie van het eerste elftal gehaald tijdens de nacompetitie.

Djim speelde dit seizoen twee keer voor Roda, tegen PSV en tegen de amateurs van Capelle. Hij viel beide keren in. In de bekerwedstrijd tegen Capelle scoorde hij twee keer.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen