Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde seizoen voor FC Utrecht-aanvoerder Janssen

Geplaatst opdonderdag 23 januari 2020 - 14:33

FC Utrecht kan dit seizoen niet meer beschikken over aanvoerder Willem Janssen.

De 33-jarige verdediger uit Well heeft een zware knieblessure opgelopen in het midweekse bekerduel met FC Eindhoven, dat de Utrechters pas in de verlenging wisten te winnen (1-2).

Geen exacte diagnose
Hoewel nog geen exacte diagnose is gesteld, weet trainer John van den Brom al dat hij zeker tot aan de zomer geen beroep meer kan doen op Janssen, die in het verleden al vaker met zware knieblessures kampte.

Groot gemis
"Iemand anders zal zijn positie overnemen, maar dat neemt niet weg dat het gemis van Willem enorm is", zei Van den Brom een dag voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. "Buiten dat hij een heel goede centrale verdediger is, is hij ook de aanvoerder in de kleedkamer. Die rol neemt hij fantastisch op zich. Andere jongens zullen nu ieder voor zich een stukje van die rol moeten overnemen."

Lijstje met blessures
Middenvelder Joris van Overeem is ook weggevallen voor het duel met ADO. "Opgeteld bij de jongens die er al een tijdje niet bij zijn, is het lijstje met blessures groot. Gelukkig hebben we een goede selectie staan", aldus Van den Bom.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen