Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde seizoen voor Eaters na verlies

Geplaatst opzondag 13 maart 2016 - 23:02

De ijshockeyers van Laco Eaters zijn in de halve finale van de play-offs van de BeNe-league uitgeschakeld. Flyers was na de 5-3 overwinning van gisteren, ook vanavond in Glanerbrook te sterk: 3-8.

Eaters kwam via Lars van Sloun nog wel op voorsprong, maar Harry Matheson zorgde nog in de eerste periode voor een 1-3 stand in Heerenveens voordeel.

Scherp
In het tweede bedrijf kwam Flyers via Tony Demelinne op 1-4, waarna opnieuw Van Sloun tegen scoorde: 2-4. Even later schoot Akim Ramoul hard naast en in de tegenaanval was wederom Matheson scherp voor het doel: 2-5.

Slotakkoord
Via Ronald Wurm kwamen de gasten in de derde periode op 2-6, waarna het duel was beslist. Ramoul deed wel nog wat terug (3-6), maar het slotakkoord was voor Heerenveen: 3-8. Door de uitschakeling kwam er een einde aan het seizoen voor Eaters.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen