Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Einde aan Europees avontuur voor Vlug en Lenig

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 22:21

Vlug en Lenig is uitgeschakeld in de strijd om de EHF Challenge Cup.

Na in Geleen met 22-27 verloren te hebben, eindigde de return in Kwintsheul in een 23-19 overwinning voor de Quintus.

Goede moed
Het team uit Geleen was vol goede moed naar het Westland afgereisd en had al eerder een achterstand van vijf treffers weten weg te werken. De thuisploeg liet er geen gras over groeien en ontnam de vrouwen van coach Richard Curfs direct elke illusie. Vlug en Lenig wist de achterstand in de beginfase nog te beperken tot twee doelpunten, maar bij rust stonden de Geleense vrouwen al met 11-5 achter.

Einde Europees avontuur
Na rust bouwde Quintus gestaag verder aan de voorsprong die tien minuten na de hervatting al uitgegroeid was tot negen doelpunten. Vlug en Lenig vocht voor wat het waard was en kwam terug tot vier doelpunten. Dat was niet onvoldoende om het Europees avontuur een vervolg te geven.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen