Overslaan en naar de inhoud gaan

Einde aan Europees avontuur voor Vlug en Lenig

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 22:21

Vlug en Lenig is uitgeschakeld in de strijd om de EHF Challenge Cup.

Na in Geleen met 22-27 verloren te hebben, eindigde de return in Kwintsheul in een 23-19 overwinning voor de Quintus.

Goede moed
Het team uit Geleen was vol goede moed naar het Westland afgereisd en had al eerder een achterstand van vijf treffers weten weg te werken. De thuisploeg liet er geen gras over groeien en ontnam de vrouwen van coach Richard Curfs direct elke illusie. Vlug en Lenig wist de achterstand in de beginfase nog te beperken tot twee doelpunten, maar bij rust stonden de Geleense vrouwen al met 11-5 achter.

Einde Europees avontuur
Na rust bouwde Quintus gestaag verder aan de voorsprong die tien minuten na de hervatting al uitgegroeid was tot negen doelpunten. Vlug en Lenig vocht voor wat het waard was en kwam terug tot vier doelpunten. Dat was niet onvoldoende om het Europees avontuur een vervolg te geven.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen