Overslaan en naar de inhoud gaan

'Einde aan drugshandel in Weert na arrestatie zes mannen'

Geplaatst opdinsdag 29 augustus 2017 - 6:48

Volgens justitie is er met de arrestatie van zes mannen uit Weert en Eindhoven een einde gekomen aan twee jaar drugshandel in Weert.

Dat werd volgens De Limburger maandag duidelijk toen vier verdachten zich voor de rechter in Roermond moesten melden.

Drugshandel
De mannen uit voormalig Joegoslavië en Marokko zouden vanaf 1 oktober 2014 tot en met 5 januari 2017 cocaïne en heroïne gesmokkeld en verhandeld hebben. Eén van de mannen wordt bovendien verdacht van het vervalsen van identiteitspapieren en het witwassen van drugsgeld. Een andere verdachte was in het bezit van een stroomstootwapen en een boksbeugel.

Het is nog niet bekend wanneer de zaak inhoudelijk behandeld zal worden.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen