Overslaan en naar de inhoud gaan

'Eind dit jaar oplossing tunnel Vierpaardjes Venlo'

Geplaatst opwoensdag 17 juni 2015 - 17:13

Eind dit jaar komt het Rijk met een oplossing voor de onveilige situatie op spoorwegovergangen in Venlo en Horst-Sevenum. Dat heeft staatssecretaris Mansveld beloofd.

Over de aanpak van de spoorwegovergang Vierpaardjes in Venlo wordt al jaren gepraat. De spoorwegovergang is onoverzichtelijk.

Miljoenen
Er zijn plannen voor ondertunneling van de overweg maar dat kost 45 miljoen euro. Provincie en Venlo willen de helft betalen als het Rijk de rest doet.

Enorme verkeersdrukte
Ook voor de spoorwegovergang Horst-Sevenum zijn plannen. Rond die overgang is een enorme verkeersdrukte door het nabijgelegen ROC. Bovendien ligt de overgang aan de doorgaande weg van Horst naar Sevenum. Ook hier kan ondertunneling een oplossing zijn voor de onveilige situatie.

Lees ook: Tunnel Vierpaardjes op zijn vroegst in 2020 klaar

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venlo wacht trein-infarct
Waaghalzen krijgen boete voor oversteken spoor
Dit weekend geen treinen tussen Venlo en Horst-Sevenum
Aanrijding op spoorwegovergang Vierpaardjes Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen