Overslaan en naar de inhoud gaan

Eijsdense vrouw (41) gewond bij schietpartij in Voeren

Geplaatst opzaterdag 8 augustus 2020 - 21:32

Een vrouw uit Eijsden is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij in 's-Gravenvoeren. De vrouw zou door een kogel zijn geraakt tijdens een schietpartij tussen een verdachte man en de Belgische politie.

Dat meldt het Belgische Openbaar Ministerie.

Toevallig
De 41-jarige vrouw uit Eijsden zou niets te maken hebben met schietpartij en zou als toevallige voorbijganger zijn geraakt door een verdwaalde kogel. Ze zou in haar rug zijn geraakt. Volgens het Belgische Openbaar Ministerie is de vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar is ze niet in levensgevaar.

Op de vlucht
De schietpartij vond plaats rond 16:30 uur in het centrum van 's-Gravenvoeren, net over de grens bij Noorbeek. De politie reed een auto met een Duits kenteken klem nadat de chauffeur op de vlucht sloeg tijdens een politiecontrole. De verdachte zou als eerste hebben geschoten op de agenten. De politie schoot terug en in dat vuurgevecht raakte zowel de verdachte als de vrouw uit Eijsden gewond. De schutter raakte levensgevaarlijk gewond, zo meldt de politie.

De Belgische hulpdiensten rukten massaal uit na de schietpartij. De omgeving werd afgesloten voor het politie-onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen