Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigenwijze poes laat brandweer uitrukken voor reddingsactie

Geplaatst opzondag 10 mei 2020 - 15:06

De brandweer heeft zondagochtend veel moeite gedaan om een poes uit een boom te bevrijden.

Brandweerlieden uit Roermond en Heythuysen kwamen rond 11:30 uur aan de Heide in actie om het dier uit de boom te halen.

Video: WeertdeGekste

Hoogwerker
Volgens de lokale nieuwspagina Weertdegekste had dat heel wat voeten in aarde, omdat het voor de hoogwerker van de brandweer lastig was om te manoeuvreren op het smalle pad tussen de bomen.

Lokken
De brandweer schoot te hulp, nadat voorbijgangers er niet in slaagden om de poes uit de boom te lokken. Het dier is overgedragen aan de dierenambulance.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen