Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eigenares doodgebeten kat Tegelen sluit hoofdstuk af

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 11:47

De eigenaar van de hond die half november in Tegelen een kat heeft doodgebeten, is via Facebook opgespoord.

Het baasje van de hond heeft de kosten van de dierenarts vergoed en hij belooft zijn honden voortaan vast te houden. Dat laat eigenares Monika Verheij van de kat weten.

Weinig geluk
Kat Abel was pas een jaar geleden vanuit het dierenasiel in Born naar zijn nieuwe bazinnetje in Tegelen verhuisd. De kat waande zich half november veilig in de eigen tuin, maar een loslopende hond drong er binnen en takelde het diertje ernstig toe.

Lees ook: Kat overleeft aanval door hond in eigen achtertuin niet

Spuitje
Eigenares Monika ging met het zwaargewonde beestje naar de dierenarts, maar die kon niets anders meer doen dan het diertje laten inslapen.

Tipgevers
Via Facebook vroeg Monika mensen om hulp, om op die manier het baasje van de loslopende hond op te sporen. Het baasje werd gevonden en Monika schreef hem een brief. Ook ging de politie bij hem langs.

Streep eronder
Volgens Monika heeft het baasje inmiddels zijn welgemeende excuses aangeboden en de kosten voor de dierenarts vergoed. Ook heeft hij beloofd zijn honden niet meer los te laten lopen. Voor Monika is dat de reden om een streep te zetten onder het vervelende hoofdstuk.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen