Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eigenares doodgebeten kat Tegelen sluit hoofdstuk af

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 11:47

De eigenaar van de hond die half november in Tegelen een kat heeft doodgebeten, is via Facebook opgespoord.

Het baasje van de hond heeft de kosten van de dierenarts vergoed en hij belooft zijn honden voortaan vast te houden. Dat laat eigenares Monika Verheij van de kat weten.

Weinig geluk
Kat Abel was pas een jaar geleden vanuit het dierenasiel in Born naar zijn nieuwe bazinnetje in Tegelen verhuisd. De kat waande zich half november veilig in de eigen tuin, maar een loslopende hond drong er binnen en takelde het diertje ernstig toe.

Lees ook: Kat overleeft aanval door hond in eigen achtertuin niet

Spuitje
Eigenares Monika ging met het zwaargewonde beestje naar de dierenarts, maar die kon niets anders meer doen dan het diertje laten inslapen.

Tipgevers
Via Facebook vroeg Monika mensen om hulp, om op die manier het baasje van de loslopende hond op te sporen. Het baasje werd gevonden en Monika schreef hem een brief. Ook ging de politie bij hem langs.

Streep eronder
Volgens Monika heeft het baasje inmiddels zijn welgemeende excuses aangeboden en de kosten voor de dierenarts vergoed. Ook heeft hij beloofd zijn honden niet meer los te laten lopen. Voor Monika is dat de reden om een streep te zetten onder het vervelende hoofdstuk.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen