Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eigenares doodgebeten kat Tegelen sluit hoofdstuk af

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 11:47

De eigenaar van de hond die half november in Tegelen een kat heeft doodgebeten, is via Facebook opgespoord.

Het baasje van de hond heeft de kosten van de dierenarts vergoed en hij belooft zijn honden voortaan vast te houden. Dat laat eigenares Monika Verheij van de kat weten.

Weinig geluk
Kat Abel was pas een jaar geleden vanuit het dierenasiel in Born naar zijn nieuwe bazinnetje in Tegelen verhuisd. De kat waande zich half november veilig in de eigen tuin, maar een loslopende hond drong er binnen en takelde het diertje ernstig toe.

Lees ook: Kat overleeft aanval door hond in eigen achtertuin niet

Spuitje
Eigenares Monika ging met het zwaargewonde beestje naar de dierenarts, maar die kon niets anders meer doen dan het diertje laten inslapen.

Tipgevers
Via Facebook vroeg Monika mensen om hulp, om op die manier het baasje van de loslopende hond op te sporen. Het baasje werd gevonden en Monika schreef hem een brief. Ook ging de politie bij hem langs.

Streep eronder
Volgens Monika heeft het baasje inmiddels zijn welgemeende excuses aangeboden en de kosten voor de dierenarts vergoed. Ook heeft hij beloofd zijn honden niet meer los te laten lopen. Voor Monika is dat de reden om een streep te zetten onder het vervelende hoofdstuk.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen