Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigenaar Hertog Jan Proeverij verliest oog door vuurwerk

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 12:58

De eigenaar van de Hertog Jan Proeverij in Arcen, Bram Clevis, heeft rond de jaarwisseling vuurwerk in zijn oog gekregen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

Tijdens het afsteken van het vuurwerk ging het gruwelijk mis, schrijft Omroep Venlo.

Stomme schuld
De Arcenaar noemt het zijn eigen stomme schuld. "We zijn normaal helemaal niet veel met vuurwerk bezig, maar stonden om middernacht met familie en vrienden wat vuurwerk af te steken. Ik stond er met mijn gezicht bovenop toen een vuurpijl plotseling af ging", aldus Clevis tegen Omroep Venlo.

Goed mis
Direct werd er gespoeld en zagen omstanders al dat het goed mis was. Clevis ligt momenteel nog in het ziekenhuis in Maastricht. Hij kan nog maar met één oog kan zien, maar toch zegt hij dat het een geluk is het hierbij gebleven is.

Clevis runt sinds 2013 het café naast de bierbrouwerij van Hertog Jan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen