Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigenaar fietsenzaak: 'De fietsen kan ik niet meer verkopen'

Geplaatst opwoensdag 28 februari 2018 - 17:45

De drie gestolen dure wielrenfietsen zijn terug en twee verdachten aangehouden, maar de ellende van de gedupeerde Maastrichtse rijwielzaak is er niet minder om.

De schade: Een gesloopte winkelruit, een vernielde beveiligingscamera en drie zwaar beschadigde en onverkoopbare fietsen.

"Wat moet je nou met zo'n racefiets, als je deze zo naar buiten gooit?", aldus eigenaar George Walstock.

Video: L1 / 1Limburg

Fietsendiefstal is de laatste maanden schering en inslag in Limburg. Eind vorig jaar werd een rijwielhandel in Nederweert beroofd van 50 dure racefietsen en mountainbikes. Ook sloegen dieven in Sittard toe.

Lees ook: Dieven stelen zes racefietsen van profwielrenster

​De gedupeerde ondernemer in Maastricht overweegt rolluiken te installeren voor zijn etalage.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen