Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigen kledinglijn Max Verstappen gelanceerd

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 21:09

Na een eigen tribune, een eigen fanshop en diverse glansrollen in reclamespotjes heeft F1-coureur Max Verstappen nu ook een eigen modieuze kledinglijn.

De Red Bull-coureur was maandag bij de flagshipstore van kledingmerk G-Star in Amsterdam om zijn eigen lijn te lanceren.

MAXRAW 1
De kledinglijn van het populaire modemerk is tot MAXRAW 1 gedoopt. Het merk heeft zelfs een gepersonaliseerd logo voor Verstappen gemaakt. Kledingliefhebbers en racefans stonden in een lange rij voor de winkel aan de P.C. Hooftstraat om een glimp van de racesensatie op te vangen en om met hun held op te foto te gaan.

Bling bling
"Ik heb altijd al een drive gehad om beter te worden. Om mezelf uit te dagen. Om tot het uiterste te gaan", zegt Verstappen op zijn eigen website. "Het voelt goed om samen te werken met een merk dat hier net zo over denkt en ook nog eens dezelfde roots heeft. Ik wil er altijd netjes uit zien, maar niet teveel 'bling bling' in mijn kleding."

Meer kledingnieuws
Niet alleen de kledinglijn van de snelheidsduivel is maandag gelanceerd. Red Bull Racing komt ook met kledingnieuws naar buiten. De renstal heeft via Twitter foto's verspreid van de overalls waarmee Verstappen en zijn collega Pierre Gasly komend seizoen ten strijde trekken in de Koningsklasse van de autosport.

Lees ook: Red Bull onthult nieuwe bolide volgende week

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen