Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigen kledinglijn Max Verstappen gelanceerd

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 21:09

Na een eigen tribune, een eigen fanshop en diverse glansrollen in reclamespotjes heeft F1-coureur Max Verstappen nu ook een eigen modieuze kledinglijn.

De Red Bull-coureur was maandag bij de flagshipstore van kledingmerk G-Star in Amsterdam om zijn eigen lijn te lanceren.

MAXRAW 1
De kledinglijn van het populaire modemerk is tot MAXRAW 1 gedoopt. Het merk heeft zelfs een gepersonaliseerd logo voor Verstappen gemaakt. Kledingliefhebbers en racefans stonden in een lange rij voor de winkel aan de P.C. Hooftstraat om een glimp van de racesensatie op te vangen en om met hun held op te foto te gaan.

Bling bling
"Ik heb altijd al een drive gehad om beter te worden. Om mezelf uit te dagen. Om tot het uiterste te gaan", zegt Verstappen op zijn eigen website. "Het voelt goed om samen te werken met een merk dat hier net zo over denkt en ook nog eens dezelfde roots heeft. Ik wil er altijd netjes uit zien, maar niet teveel 'bling bling' in mijn kleding."

Meer kledingnieuws
Niet alleen de kledinglijn van de snelheidsduivel is maandag gelanceerd. Red Bull Racing komt ook met kledingnieuws naar buiten. De renstal heeft via Twitter foto's verspreid van de overalls waarmee Verstappen en zijn collega Pierre Gasly komend seizoen ten strijde trekken in de Koningsklasse van de autosport.

Lees ook: Red Bull onthult nieuwe bolide volgende week

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen