Overslaan en naar de inhoud gaan

Eigen bakprogramma voor Cas Wolters

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 8:41

Cas Wolters uit Sint Odiliënberg zal te zien zijn in het kookprogramma 'Bak mee met MAX'.

Cas wisselt de presentatie af met andere oud-deelnemers van Heel Holland Bakt: Anna Yilmaz en Nicole Meijer. Anna won het meest recente seizoen van Heel Holland Bakt.

Cas was eerder al met zijn eigen serie 'Bakken met Cas' te zien bij L1 .

Lees ook: Cas van Heel Holland Bakt weer te zien met eigen bakserie

Vlaai
Iedere vrijdag wordt er in het programma van Omroep Max een toegankelijk zoet recept gepresenteerd. Van kaneelbroodjes en Amsterdamse koggetjes tot havermoutmuffins en Limburgse vlaai.

Zwart gat
Cas heeft inmiddels al wat opnames erop zitten. "Ik vond het best wel eng om in zo'n zwart gat te gaan praten. Terwijl je daar ook helemaal geen reactie van terug krijgt", vertelt Cas aan Shownieuws.

Het programma is te zien vanaf 11 oktober elke vrijdag op NPO 1

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen