Overslaan en naar de inhoud gaan

Ehrens blije bondscoach met eerste medaille

Geplaatst opwoensdag 4 augustus 2021 - 20:02

Rob Ehrens uit Weert heeft met zijn springteam een vliegende start gemaakt in Tokio. Maikel van der Vleuten pakte woensdag de bronzen medaille met Beauville Z.

Zes combinaties hadden zich voor de barrage geplaatst. De springruiter uit Geldrop was goed voor de derde tijd in de barrage waarin alle combinaties foutloos bleven.

Goud
Het goud was voor de Brit Ben Maher, die met Explosion W het parcours aflegde in 37,85 seconden. Zilver ging naar de Zweed Peder Fredricson met All Inn: 38,02. Van der Vleuten kwam over de laatste hindernis na 38,90 seconden. Parcoursbouwer Santiago Varela had een zeer moeilijke parcours gebouwd voor de 30 combinaties. Veel favorieten beten zich erop stuk. Slechts zes combinaties wisten de barrage te bereiken.

Houtzager
Van der Vleuten pakte eerder zilver met het team op de Spelen van Londen 2012. Marc Houtzager, eveneens finalist, redde het niet. Met Dante ging het in de finale tot de zevende hindernis goed, daarna volgden drie fouten en werd de tijdslimiet net overschreden: 13 strafpunten.

Vrijdag beginnen voor het Nederlands team de kwalificaties van de landenwedstrijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen