Overslaan en naar de inhoud gaan

Eeuwige assistent Voorn: 'Ben niet hard genoeg'

Geplaatst opzaterdag 14 oktober 2017 - 9:28

Voormalig assistent-trainer Coocky Voorn is niet gesteld op verantwoordelijkheid; de reden waarom hij nooit hoofdtrainer werd en pas laat kinderen kreeg.

Dat vertelt de geboren Uithoorner in een interview met De Limburger.

Eeuwige assistent
Voorn wordt door velen beschouwd als de eeuwige assistent; iemand die nooit een stapje omhoog zou maken. Daar kan de voormalig rechterhand van Bert van Marwijk zich helemaal in vinden. "Ik ben een paar keer interim-trainer geweest. Ik sliep er de hele week niet van."

Teleurstellen
Hij heeft naar eigen zeggen moeite met spelers teleurstellen. "Ik ben er niet hard genoeg voor. Wellicht heeft het ook met verantwoordelijkheid te maken. Ik wilde eerst ook geen kinderen." Voorn heeft inmiddels een zoon, profvoetballer Ramon, en een dochter.

Capaciteiten
Daar waar het assistentschap voor sommigen als een B-klus wordt ervaren, paste die rol Voorn als een handschoen. "Je moet weten wat je kan en wat je niet kan. Als je capaciteiten niet toereikend zijn, ga je falen." Hij was onder meer assistent bij Feyenoord, Borussia Dortmund en Oranje.

Overigens is Voorn nu wel hoofdtrainer, zij het op een ander niveau. Sinds vier jaar is hij eindverantwoordelijke bij de Heerlense amateurclub Bekkerveld.

L1 zendt komend weekend een documentaire uit over het leven in de gevangenis in Sittard. Bekijk hier een voorproefje.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen