Overslaan en naar de inhoud gaan

Eetwedstrijd pasta zonder handen krijgt vervolg

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 12:45

Het eet- en knoeifestijn van een Heerlense horecazaak om zo snel mogelijk zonder handen een bord pasta leeg te eten, krijgt een vervolg.

Op 8 juli wordt de tweede editie van de wedstrijd gehouden, waarbij deelnemers zo snel mogelijk een bord pasta leeg moeten eten zonder gebruik te maken van handen of bestek.

Zwijnerij
Vorig jaar waren er ongeveer 20 deelnemers die kin, snor of baard besmeurden met pastasaus in de hoop een dinerbon van het restaurant te winnen. Het verzilveren van die prijs mag wel met bestek.
Net als vorig jaar wordt de eetwedstrijd op straat uitgevochten, om te voorkomen dat binnen in Pasta Bar Fresco een grote zwijnerij wordt.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen