Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste voorstellingen Limburg Festival al uitverkocht

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 17:23

Nog geen tien dagen na de start van de kaartverkoop zijn de eerste voorstellingen van het Limburg Festival al uitverkocht.

Het jaarlijkse Ommetje Opera in Weert is zes van de zes keer uitverkocht.

Tom Cruise
Voor de Theatrale Ontdekkingstocht Maasgouw, een vaartocht onder de noemer TOM Cruise, is geen kaartje meer te krijgen. Twee van de vier voorstellingen van Theaterbedrijf Nanna Tieman in Wessem zijn ook al volgeboekt.

Status ontgroeid
“Het laat zien dat we de status van straattheaterfestival zijn ontgroeid”, zegt festivaldirecteur Jan Klompen. "De focus ligt nu veel meer op bijzonder theater op bijzondere locaties." Zo is er een voorstelling in het AZC in Weert, zijn er danswandelingen in Roermond en Nederweert en zijn er theatrale fietstochten door Echt-Susteren, Roerdalen, Leudal en het Duitse Wassenberg.

175 voorstellingen
Het Limburg Festival is een vijfdaags evenement in Midden-Limburg. Van 7 tot en met 11 augustus brengen vijftig gezelschappen uit binnen- en buitenland in totaal 175 voorstellingen in Roermond, Leudal, Maasgouw, Weert, Nederweert en Echt-Susteren. Ook is er een productie in het Duitse Wassenberg te zien.

40.000 bezoekers
Gemiddeld bezoeken jaarlijks 40.000 toeschouwers het Limburg Festival. Het is het oudste zomertheaterfestival van Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen