Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste training René Trost bij Roda JC: 'Voelt vertrouwd'

Geplaatst opwoensdag 11 maart 2020 - 19:36

René Trost was op zijn eerste training van Roda JC in zijn element.

Vertrouwd
Trost maakte woensdag in de stromende regen zijn rentree op het trainingsveld als nieuwe coach van de Kerkraadse ploeg. "Het voelt heel vertrouwd. De spelers doen erg hun best. Ze hadden plezier. Ik vond het leuk."

Tandem
De twee trainers op het veld zijn constant aan het overleggen en verdelen de taken tijdens de training. Maurice Verberne die de afgelopen vijf wedstrijden op de bank zat als interim-trainer van het team is blij. "Oude tijden herleven. We kennen elkaar goed en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten." Trost vult aan: "Maurice heeft iets ingezet waar ik op verder borduur. Ik ga niet ineens alles omgooien."

Baan
Na de training vertrekt Trost naar zijn andere baan bij zorginstelling Novizorg in Kerkrade. Trost neemt de laatste negen wedstrijden van het seizoen voor zijn rekening. Zijn rentree als trainer van Roda JC Kerkrade zal komende vrijdag zijn. Dan speelt Roda thuis tegen Telstar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen