Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste rooftopbar in Maastricht volgend jaar open

Geplaatst opdinsdag 30 oktober 2018 - 14:14

De eerste rooftopbar in Maastricht opent volgend jaar haar deuren.

De skylobby zal zich bevinden op het Sphinx-gebouw in het centrum.

Lees ook: Student Hotel Maastricht krijgt skybar op 30 meter hoogte

TEFAF
De plannen ervoor bestaan al twee jaar, maar de daadwerkelijke uitvoering van het plan laat al even op zich wachten. "Het is de bedoeling dat we voor de TEFAF open gaan", laat mede-eigenaar Rob Dresen weten. De kunstbeurs is volgend jaar van 16 maart tot en met 24 maart.

Shared dining
Hoe het concept er precies uit zal gaan zien, wil Dresen nog niet zeggen. "Maar het wordt in ieder geval geen echt restaurant maar meer een bar met cocktails, barfood en shared dining." Een precieze datum kan Dresen nog niet geven: "Alles is afhankelijk van de verbouwing."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen