Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste rondje gratis bij jubilerend Castle of Love

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2015 - 14:12

Dancefestival Castle of Love in Kerkrade viert dit weekend de tiende editie.

Ook het publiek deelt mee in de feestvreugde. De bezoekers worden getrakteerd op een gratis consumptie bij binnenkomst. Na afloop krijgen de duizenden festivalgangers een cd mee naar huis.

Overlast
Vorig jaar was het doorgaan van het festival nog onzeker. Buurtbewoners lagen in de clinch met de organisatie vanwege geluidsoverlast. Dit jaar heeft de organisatie na overleg met de buurtbewoners diverse maatregelen genomen om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Castle of Love maakt complete line-up bekend
castle of love, kerkrade, festival, dancefeest
Nuchtere bezoeker krijgt geld terug na Castle of Love
Aangifte tegen krenterige Castle of Love-vloggers
Enige en laatste kans krenterige Castle of Love-vloggers
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen