Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste regels van opera over Tom Dumoulin zijn klaar

Geplaatst opzaterdag 30 april 2016 - 12:55

De eerste regels van de opera over wielrenner Tom Dumoulin zijn klaar.

Zaterdagochtend repeteerden barriton Sef Thissen en sopraan Fenna Ograjensek om de eerste stukken onder de knie te krijgen.

Voorstelling
Het gezelschap Opera 2.0 werkt aan de voorstelling over de succesvolle renner uit Maastricht. Op 10 augustus gaat deze in première in het openluchttheater in Valkenburg. Op die dag rijdt Tom Dumoulin de tijdrit van de Olympische spelen. "Als de uitslag bekend is, gaat de opera van start. Daarin wordt ook het slot van de rit meegenomen", vertelt Sef Thissen. "En we hopen natuurlijk dat hij gaat winnen."

Lees ook: Opera Tom Dumoulin wordt soap

Jos van Rey
Opera 2.0 maakte eerder al een voorstelling over de van corruptie verdachte ex-wethouder Jos van Rey uit Roermond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Opera Tom Dumoulin wordt soap
Dumoulin verbaasd over opera: weet van niks
Medaille Dumoulin betekent happy end voor opera
Ook wielrenner Tom Dumoulin krijgt eigen opera
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen