Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste podiumplek voor Robin Frijns in Misano

Geplaatst opzondag 26 augustus 2018 - 14:30

Robin Frijns heeft in het Italiaanse Misano zijn eerste podiumplek in de DTM behaald. De Audi-coureur legde in de eerste nachtrace in de Deutsche Tourenwagen-Masters beslag op de tweede plaats.

Frijns lag na de tweede Safety Car periode nog twaalfde, maar kwam daarna als een speer naar voren. In de slotronde dwong hij Edoardo Mortara in zijn Mercedes in de fout te gaan, waardoor hij de Italiaan van de tweede plaats kon verdringen.

Safety car
D
e Maastrichtenaar had zich als twaalfde voor de race gekwalificeerd en werkte zich naar de middenmoot voordat de safety car voor het eerst op de baan verscheen. Kort na de hervatting van de race moest de safety car na twee race-incidenten opnieuw de baan op. Frijns zakte van de negende naar de twaalfde plek, maar begon daarna aan zijn opmars.

De eerste race in Misano werd gewonnen door Paul di Resta. Frijns kwam op minder dan twee seconden van de Britse Mercedes-coureur over de finish.

Tweede race
Zondagavond komen de
DTM-coureurs voor de tweede race in Misano de start.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen