Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste Flirt-Je-Stijf-Huwelijk dankzij Timur en Rámon

Geplaatst opdinsdag 1 november 2016 - 16:31

Een primeur voor de 3FM-dj's Timur en Rámon. Voor het eerst heeft het populaire programma-onderdeel van het tweetal - Flirt-Je-Stijf - tot een huwelijksaanzoek geleid.

De uit Venray afkomstige Rámon Verkoeijen en zijn vaste maatje Timur Perlin begonnen jaren geleden met Flirt je Stijf om Kwart voor 1.

Flirt-Je-Stijf
In die rubriek bellen mensen die heimelijk verliefd zijn op iemand anders de dj's voor hulp. Het tweetal zoekt vervolgens contact met de begeerde man of vrouw en geeft hem of haar de keuze; ingaan op het date-verzoek of zelf 75 euro ontvangen.

Huwelijk
Dinsdag werd bekend dat het populaire onderdeel voor het eerst tot een huwelijk heeft geleid. Timur en Rámon hadden net als vijf jaar geleden Renate aan de lijn. Toen omdat ze graag een date wilde met een jongen met wie ze in de kas werkte, nu om te vertellen dat de twee gingen trouwen.

Ongemakkelijk
​Het vrolijke gesprek eindigde overigens enigszins ongemakkelijk. Op de vraag of Timur en Rámon de muziek op het huwelijksfeest wilden zorgen, antwoordden ze allebei afwijzend.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Timur en Rámon delen 'Mama Appelsap Awards' uit
Rámon Verkoeijen volgt Gerard Ekdom op bij 3FM
Blijft Rámon alleen over na vertrek van Timur bij 3FM?
3FM-dj Rámon versliep zich tijdens jaarwisseling
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen