Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste Champions League-puntje voor Van Bommel en PSV

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 20:52

Het PSV van coach Mark van Bommel is na drie groepswedstrijden in de Champions League niet langer puntloos. Tegen Tottenham Hotspur speelde het gelijk: 2-2.

Jorrit Hendrix uit Panningen speelde de volledige wedstrijd. Eerder verloor PSV in de loodzware poule van FC Barcelona (4-0) en Internazionale (1-2).

Op weg
Tegen de Spurs leek PSV al snel op weg naar een resultaat, want de Mexicaan Hirving Lozano bracht het Philips Stadion met 'zijn' 1-0 in vervoering. De Engelse topploeg beet echter nog voor rust van zich af en trok de stand via Lucas Moura gelijk.

Rode kaart
In de tweede helft leken de punten PSV helemaal te ontglippen toen Engels international Harry Kane voor de 1-2 tekende en de tijd op de klok wegtikte. Een rode kaart voor Tottenham-keeper Hugo Lloris in de 79ste minuut veranderde echter de zaak, aangezien de bezoekers dus met een man minder door moesten.

Eerste punt
PSV benutte de overtalsituatie in de slotfase. Spits Luuk de Jong gaf het beslissende zetje en bracht PSV vlak voor tijd weer op gelijke hoogte: 2-2. Het is voor oefenmeester Van Bommel het eerste punt in de Champions League in zijn nog prille carrière.

Hoop
Door de puntendeling mag PSV nog hopen op overwintering in Europa. Het deelt in de groep de derde plaats met Tottenham, met één punt uit drie wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd is opnieuw een directe confrontatie met de Engelsen, ditmaal in het Wembley Stadium in Londen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen