Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste basisplaats voor Hycham Faik bij Roda

Geplaatst opdonderdag 2 oktober 2014 - 15:26

Hycham Faik start vrijdag om 20.00 uur voor de eerste keer in een competitiewedstrijd van Roda JC in de basis. In het laatste duel van de eerste periode ontvangt de Kerkraadse ploeg Jong PSV.

René Trost experimenteerde tegen Heerenveen (voor de beker) en Helmond Sport met een systeem met twee spitsen. De trainer van Roda is daarover zo tevreden dat hij daar tegen Jong PSV op voortborduurt.

"Ik heb het idee dat het team nu beter staat en we minder kansen weggeven", aldus Trost, die kiest voor het elftal dat tegen Helmond Sport in de tweede helft tussen de lijnen stond. Het betekent dat Hycham Faik de voorkeur krijgt boven Mitchel Paulissen.

Vraagteken
Alleen achter de inzetbaarheid van Ard van Peppen staat een vraagteken. De verdediger heeft last van zijn hamstring. Anco Jansen en Martijn Monteyne trainen volledig met de groep mee en gaan op korte termijn speelminuten maken in het tweede.

Periodetitel
Roda maakt kans op het winnen van de periodetitel, maar is wel afhankelijk van koploper NEC dat op bezoek gaat bij Almere City FC. Beide teams hebben 21 punten, maar het doelsaldo van de Nijmeegse formatie is veel beter. Ook FC Volendam (dat twee punten minder heeft) ligt op de loer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ook Monteyne sluit aan bij Roda JC
Vraagtekens bij Roda JC voor treffen met FC Oss
Trost houdt opstelling geheim voor derby tegen VVV
Anco Jansen bij selectie Roda JC voor topper
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen